Cosmin Coman se întoarce. Vrea un loc în Consiliul de Administrație la Aeroportul Iași. Cine sunt ceilalți candidați

Consiliul Județean a prezentat lista candidaților pentru Consiliul de Administrație la Aeroportul Iași. Printre candidați apar și oameni cu legături în zona politică.
Cosmin Coman, fost director în primăria Iași, un apropiat al lui Gheorghe Nichita, este unul dintre cei înscriși în cursă. Coman a dispărut de ceva timp din peisaj, dar iată că revine în prim-plan susținut probabil de o zonă din PSD Iași.
Printre candidați mai apar Bogdan Balanișcu (fost director de campanie al PSD anul trecut), dar și Cătălin Bulgariu, fost consilier local PSD în mandatul trecut.
Mitică Rebegea, fost director la Aeroport, candidează și el la un post în CA, iar la un moment dat s-a speculat că el este cel susținut de PSD pentru a prelua șefia Consiliului de Administrație.
N-ar fi exclus să vedem un tandem Rebegea-Coman la conducerea aeroportului ieșean.
Tot de un loc în CA mai sunt interesați Vintilă Iordan (ALDE), dar și Raluca Filip, fiica lui Victor Chirilă (actualul vice la CJ, membru ALDE). Raluca Filip a lucrat ani buni pe zona de marketing la aeroport.
Tot pe filieră politică vine și candidatura Ioanei Briaur. Ea lucrează în prezent la cabinetul parlamentar al liderului PMP Iași, deputatul Petru Movilă.
Pe listă apare și numele lui Adrian Christescu, cu afinități liberale. Reprezentanții PNL Iași susțin însă că Adrian Christescu s-ar fi înscris în cursă fără a fi împins neapărat de PNL, ci a făcut-o mai degrabă în nume personal.

Cine sunt ceilalți candidați: Nicolae Lupașcu, Mihai Iordache, Alexandru Anghel (actualul șef interimar la Aeroport), Gheorghe Carp, Mircea Frunză, Sorin Eugen Zaharia, Ion Relu Onuțu și Constantin Cristian Calenciuc.
CA este format din 7 oameni. Nu remunerația de membru în CA este miza, ci controlul pe deciziile importante la Aeroport.
Urmează ca fiecare candidat să vină cu propriul proiect pentru dezvoltarea Aeroportului, după care toți pretendenții vor susține interviuri în fața comisiei de selecție din cadrul Consiliului Județean.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cosmin Coman se întoarce. Vrea un loc în Consiliul de Administrație la Aeroportul Iași. Cine sunt ceilalți candidați”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)