Doi tineri liberali ieşeni se declară împotriva alianţei PNL cu PSD.Ponta e socotit un propagandist dezmăţat, iar PSD un partid bolşevic

Sorin Afloarei susţine pe blogul sau că nu se poate o face o alianţă între PSD şi PNL. „PSD-ul a devenit un partid mai bolşevic ca niciodată, un partid care s-a întors la perioada 2000-2004 când era condus de Adrian Năstase; un preşedinte care nu reuşeşte să aibă o viziune proprie şi este condus atât în cadrul partidului cât şi în afara lui de foştii comunişti (la propriu) Adrian Năstase şi Ion Iliescu; un partid cu o viziune de stânga şi nici măcar de centru-stânga, cu măsuri fiscale diferite de cele liberale, un partid care susţine un stat de ajutaţi sociali, care nu este de acord cu cota unica şi doreşte impozit progresiv etc”, afirmă Sorin Afloarei.
Liberalul ieşean mai spune că nu s-ar identifica într-o alianţă PNL-PSD şi adaugă că singura alianţă pe care nu ar refuza-o ar fi cea cu un PD reformat.
„Însă nu mi-aş dori o alianţă cu PD-ul actual. Cu un PD reformat, cu un alt preşedinte (poate Blaga ), fără un conducător din umbră (fără Traian Băsescu ), fără o Elena Udrea, fără un Emil Boc, fără un Videanu ori Berceanu etc. Sper ca bătăliile care se dau în cadrul PD-ului să fie de bun augur şi să reuşească acea reformare care să ducă spre un dialog cu PNL-ul”, afirmă liberalul ieşean.

Care face precizări interesante şi despre politica locală: „Pe plan local aş prefera-o de n-ori pe Mihaela Popa, în detrimentul lui Gheorghe Nichita, pe care îl consider «caria» acestui oraş”.
Un alt tânăr liberal ieşean, Răzvan Timofciuc susţine, într-un comentariu la articolul postat de colegul său Afloarei că Ponta e un propagandist dezmăţat, care a atins punctul maxim de demagogie.

„O problemă ar fi să convingem oamenii că propagandişti dezmăţaţi gen Ponta (care a atins punctul maxim de demagogie, l-a întrecut pe Geoană) nu sunt decât nişte fanfaroni ambulanţi care colecţionează voturi pe spatele oamenilor necăjiţi”, scrie Timofciuc.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Doi tineri liberali ieşeni se declară împotriva alianţei PNL cu PSD.Ponta e socotit un propagandist dezmăţat, iar PSD un partid bolşevic”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)