Fenechiu, răsplătit de Crin cu un post de vice în echipa sa

Seful local al PNL are o imagine excelenta in partid, dar mai putin buna in Iasi

Relu Fenechiu, lăudat la scenă deschisă azi la Iaşi. Atât de Crin Antonescu cât şi de alţi şefi liberali veniţi din ţară la Conferinţa Teritorială a PNL Iaşi.

Ulterior, în conferinţa de presă de la sediul PNL, Crin Antonescu a spus că filiala ieşeană a PNL a avut rezultate spectaculoase în ultimii ani, în special la alegerile locale din 2008, când a câştigat 36 de primării din judeţ. Ba mai mult, Crin a spus că Fenechiu face parte din echipa sa pentru Congres şi va ocupa postul de vicepreşedinte.

Vineri seară, Crin s-a întâlnit, la Iaşi, cu reprezentanţi ai mai multor filiale PNL din ţară, însă numărul participanţilor n-a fost se pare cel scontat iniţial de organizatori.

“Nu ştiu câţi au fost, nu i-am numărat. Noi nu numărăm bobocii şi filialele. Le-am spus că ăsta sunt eu şi vreau un mandat pentru viitoarea echipă de conducere. Nu a fost o socoteală ca la vechile Congrese şi nici nu s-au făcut angajamente în vreun fel sau altul”, a spus Crin Antonescu.

La rândul său, liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, că la întâlnirea de vineri seară a fost invitat să participe şi prim-vicepreşedintele liberal Ludovic Orban, însă acesta nu a fost prezent la reuniune.

“La Iaşi am avut o întâlnire regională, la care au fost prezente toate filialele PNL din Moldova, cu excepţia Vasluiului, întrucât şeful organizaţiei de acolo este plecat din ţară. De asemenea, au participat şi reprezentanţi ai filialelor din alte zone ale ţării. L-am invitat şi pe Ludovic Orban, însă el n-a venit”, a spus Relu Fenechiu.

Alte declaraţii făcute de Crin Antonescu la Iaşi:

„Suntem in fata unei noi scene politice, unde tradatorii devin prestigiosi”
„PNL sa decida la Congres: e parte a sistemului Basescu dau e liderul opozitiei”
„PSD e adversarul nostru stabil, iar PDL dusmanul imediat”
„Daca PC si PNG vor sa aiba un dialog cu PNL, il vom avea”

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)