Basescu la spital, informatie reala sau intoxicare?

Doi jurnalisti, Cristian Sutu si Iosif Buble scriu pe blogurile lor ca Traian Basescu s-ar afla internat intr-un spital din Capitala. Informatia nu este confirmata de Administratia Prezidentiala, la fel cum nici un lider PDL nu stie despre o internare a sefului statului in spital.

Informatia furnizata de cei doi jurnalisti vine pe fondul unor speculatii recente ca starea de sanatate a sefului statului nu ar fi grozava. Ba mai mult, liderul PRM, CV Tudor a spus in repetate randuri ca boala de care ar suferi Basescu ar fi una extrem de grava. Insa vorbele liderului PRM au fost luate cu destule rezerve, fiind un politician in care cu greu poti avea incredere.

Dupa toate aceste informatii contradictorii ar fi necesar ca Administratia Prezidentiala sa faca precizari in scurt timp in legatura cu starea medicala a presedintelui.
Pana la aceasta ora, nici RealitateaTV si nici Antena3 nu au dat stirea. De asemenea, informatia nu apare pe EVZ, Hotnews sau Gandul. In schimb, site-ul inpolitics.ro a scris pe tema asta in urma cu trei zile, dupa ce Basescu n-a mai ajuns la Kiev la inscaunarea noului presedinte al Ucrainei.

UPDATE: Stirea nu se confirma decat partial, Sutu tinandu-se de şotii  Insa misterul asupra starii de sanatate a presedintelui persista.

UPDATE1: Seful statului ar fi fost ieri la Spitalul Militar, unde si-a facut un control medical de rutina. Realitatea TV, care a intrat in editie speciala la 19.30, spune ca potrivit medicilor, Basescu se simte bine.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)