Post TV pentru educaţie, pe banii noştri. În complicitate cu TVR

Ministrul Daniel Funeriu şi cei care au moşit noua Lege a Educaţiei sunt inteligenţi foc. Vor să dea drumul unei televiziuni şi unui post de radio dedicat exclusiv educaţiei. Iată celebrul articol care, în mintea unora, va schimba România din temelii:

Art.306. În termen de maximum 12 luni de la promulgarea prezentei legi, un post public de televiziune si un post public de radio vor fi dedicate exclusiv educatiei. Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Societatea Româna de Radiodifuziune (SRR) si Societatea Româna de Televiziune (SRTV) vor colabora pentru stabilirea grilelor de programe ale acestor posturi.

Zău dacă văd utilitatea unei televiziuni de acest gen. Ce audienţă ar avea un asemenea post TV? Cui se va adresa? Avem deja o mulţime de posturi finanţate de la stat, cu grile de programe discutabile: TVR Info, TVR3, TVR International etc.
Propun ca în mod similar să înfiinţăm posturi TV pe lângă fiecare minister. Cum sună Barou TV sau Urgenţe TV? Posturi de nişă pe banii noştri.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)