Teo Trandafir candidează la deputăţie pe listele PDL. O susţine şi Mircea Badea? UPDATE: A venit si reactia lui Badea

PDL n-a avut soluţii pentru sectorul 4, acolo unde în curând vor avea loc noi alegeri. Cum nimeni din partid n-a vrut să candideze, fiind vorba de un colegiu într-un sector condus de primarul Piedone (PC), până la urmă a ieşit varianta Teo Trandafir.

O propunere oricum mai bună decât cea din sectorul 1, unde Prigoană jr. a încasat-o zdravăn de la liberalul Radu Stroe.

Aşteptăm şi alte candidaturi în viitorul apropiat: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Gabriela Cristea etc.

Oare Mircea Badea, bun amic cu Teo, pe cine va susţine: pe Liliana Mincă, candidata mogulului pentru care lucrează sau pe fosta sa tovarăşă de la Matinal?

UPDATE: Cum era de asteptat, Mircea Badea reactioneaza pe blogul sau la candidatura lui Teo. „Stiam de vreo zece zile zile despre asta. Nu ma curenteaza, nu ma ultragiaza, nu ma face sa privesc altfel motivele pentru care suntem prieteni de aproape 20 de ani. Sunt unii care se intreaba ce o sa zic eu la treaba asta. Nu mare lucru. Adica nimic spectaculos. Exact ceea ce am exprimat si cand am vorbit cu ea despre subiect.  Teo spune ce crede si face ce spune. Nu se mai schimba acum. Daca sustine ca a intrat in asta pentru a schimba lucruri, eu o cred suta la suta. Nu stiu insa cum un om puternic, inteligent, cult, independent, dur si emotional in acelasi timp, se va descurca intr-o stuctura servila si supusa unui dictator labil care nu are nici una dintre trasaturile enumerate mai sus. Asa ca ii doresc multa bafta, indiferent ce inseamna asta in lumea in care traim”.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Teo Trandafir candidează la deputăţie pe listele PDL. O susţine şi Mircea Badea? UPDATE: A venit si reactia lui Badea”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)