Ştirile serii

• Sâmbătă dimineaţă, şedinţă mare la PDL Iaşi, unde s-a dat startul în cursa pentru alegerile interne. N-au lipsit micile înţepături, dar s-au discutat mai mult detalii tehnice legate de scrutinul intern. Au fost prezenţi vreo 200 de oameni, inclusiv din teritoriu, dar şi şefi de deconcentrate. Săptămâna viitoare e aşteptată la Iaşi echipa de la centru, adică Roberta Anastase, Gheorghe Falcă şi Ioan Oltean plus Gheorghe Flutur. Cei 4 vor discuta cu oamenii din filială, apoi se va decide şi calendarul alegerilor. E posibil ca şefii de la municipiu şi judeţ să fie aleşi în toamnă şi nu în vară, ca în restul filialelor din ţară.

• Alegeri pentru un post de deputat în sectorul 4 condus de primarul PC Piedone. Teo Trandafir (PDL) a câştigat în faţa Lilianei Mincă (PSD-PC), susţinută şi de PNL. E o victorie importantă a democrat-liberalilor într-un fief al PSD-PC. Prezenţă jenantă la vot, sub 15 la sută. Încă un rezultat de la alegerile de ieri: PDL a câştigat primăria de la Râmnicu Vâlcea, după condamnarea primarului democrat-liberal Mircia Gutău.

• Steaua a învins la 4 goluri diferenţă (32-28), în semifinala Cupei Cupelor la handbal, disputată cu spaniolii de la Granollers. La meci au asistat 5.000 de spectatori, dar returul se anunţă extrem de dificil.

• Trei meciuri s-au jucat azi în Liga I la fotbal: Gaz Metan-Bistriţa 1-1, Craiova-Urziceni 1-4(!!) şi Steaua-Timisoara 3-3 (cu patru goluri în ultimele 10 minute). Clujul are 6 puncte avans şi se îndreaptă spre titlu. Iaşul a coborât un loc, fiind pe 16, după victoria celor de la Pandurii în faţa Braşovului. Clasamentul îl găsiţi aici.

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Ştirile serii”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)