Bârfa virtuală

• La şedinţa pedeliştilor de sâmbătă, Dan Cârlan le-ar fi spus colegilor săi că echipa trimisă de la centru nu ar trebui să se implice în chestiuni legate de alegerile din filială. Cert e că apele sunt tot mai tulburi la PDL Iaşi, în aşteptarea cvartetului Anastase-Oltean-Falcă-Flutur. Cică echipa de şoc va purta discuţii separate în filială pentru a culege informaţii legate de mersul organizaţiei. Cum nimeni nu ştie ce va spune celălalt, oamenii se suspectează reciproc că vor turna şi ceea ce nu trebuie. După discuţiile în grup şi pe secţiuni, echipa de la Bucureşti nu va lua o decizie pe loc, ci se va întoarce la Bucureşti, unde va rumega la rece situaţia din PDL Iaşi.

• Zvonul că omul de afaceri Neculai Apostol ar urma să preia şefia PDL Iaşi e discutat intens prin filială, dar surse bine informate spun că şansele de materializare sunt mici. „Ar fi o lovitură şi puţini ar accepta asta. Avem doi senatori şi cinci deputaţi, deci e de unde alege. E un zvon lansat aiurea”, afirmă unul dintre pedeliştii de vază din organizaţie.

• Constantin Adăscăliţei a înţeles că Ponta l-ar fi nominalizat deja candidat la şefia CJ în 2012. Numai că în realitate, lucrurile nu stau deloc aşa. Liderul PSD i-a transmis lui Adăscăliţei să se bată cu duşmanii din afara partidului, să dovedească niscaiva calităţi, apoi să râvnească la titulatura de candidat. Plus că Nichita nici nu vrea să audă o asemenea variantă. Prietenii ştiu de ce.

Diverse

Comentarii

2 comentarii to “Bârfa virtuală”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)