Ştiri pe scurt

• Un taximetrist din Iaşi şi-a înscenat un jaf pentru a rămâne cu banii din încasările ce urma să le predea administratorului firmei. Şoferul le-a spus poliţiştilor că a efectuat o cursă în afara oraşului şi că la un moment dat clienţii din maşină l-au lovit şi i-au furat 250 de lei, adică încasările din ziua respectivă. Cum poliţiştii s-au prins de minciuna, bărbatul a fost amendat cu 500 de lei. Întreaga poveste aici.

• Autorul sau autorii incidentului cu bomba sub maşina profesorului Dumitru Păduraru de la UMF n-au fost încă prinşi. Lucrăm zi şi noapte, spun anchetatorii. Între timp, la UMF lucrurile sunt calme. „Bârfe sunt, dar lumea nu e speriată”, afirma rectorul Vasile Astărăstoae. Profesorii resping ideea că ar răzbunarea vreunui student.

• Vicele Gabriel Grigore afirmă că vinovat pentru lipsa investitorilor străini din oraş este primarul Nichita. „Nu ştiu să fi venit anul ăsta vreun investitor. Parlamentarii noştri îi conving, dar la primărie li se blochează căile. La Cluj, lucrurile merg altfel”, se plânge viceprimarul PDL.

• Vestitul doctor Ciomu, care a tăiat penisul unui pacient, poate profesa din nou. El poate fi medic dar, fără a mai pune mâna pe bisturiu, potrivit MEDIAFAX.

• PNL a stabilit şefii comisiilor de specialitate ale partidului. Relu Fenechiu a fost numit şef la Transporturi, iar Varujan Vosganian la Economie. Cele 15 comisii de specialitate nu reprezintă neapărat ministerele “Cabinetului din umbră”, cei care îl vor alcătui urmând să fie stabiliţi în şedinţele ulterioare ale Biroului Permanent.

Diverse

Comentarii

2 comentarii to “Ştiri pe scurt”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)