Despre postacii roşii, moguli şi favoarea PSD Iaşi făcută jurnaliştilor

• Unii băieţi de prin PSD Iaşi au atras ironic atenţia ziariştilor că nu au scris nimic despre faptul că presa a avut acces liber la Conferinţa Judeţeană a social-democraţilor. Pe această cale, în numele colectivului redacţional mic dar unit, jurnalvirtual.ro mulţumeşte din inimă partidului pentru democraţia instaurată sâmbătă la PSD Iaşi. Reamintim dragilor noştri politicieni, de orice culoare ar fi, că până una-alta, ei au nevoie de presă şi nu invers.

• După PSD şi PNL, vin cu repeziciune şi alegerile din PDL Iaşi. Aşa cum a promis, jurnalvirtual.ro va sta cu ochii ca pe butelie pe filiala locală democrat-liberală, unde cele «n» tabere sunt gata de încăierare. Apropo, pe când o conferinţă de presă a conducerii PDL Iaşi?

• Şi dacă tot am amintit de PSD, observ că în ultima vreme s-au înmulţit pe aici postacii roşii, care se rotesc precum ulii după pradă, pentru a mai băga câte o şopârlă la comentarii. Cum bine aţi citit deja dragilor, lecturile neplăcute nu-s obligatorii, la fel cum şi pentru primăria noastră dragă nu-s obligatorii respectarea termenelor de închidere a şantierelor din oraş. Există „instrumente” media în târg cu mult mai deschise stângismului democratic, aşa că drum bune spre zările obediente! Un alt sfat: faceţi-vă propriul site cu seceră şi ciocan în cap şi zău dacă intru să vă mânjesc creaţia!

paginademedia.ro compară modul în care au tratat duminică seară RealitateaTV şi Antena3 anunţarea scorului în meciul Teo Trandafir-Liliana Mincă. În timp ce Realitatea a dat nestingherită rezultatul, Antena3 a încercat pe cât posibil să evite formularea «Teo a câştigat». Motivul e simplu: Lili Mincă e din PC, iar Antena3 e trustul lui Voiculescu, creatorului PC-ului.

• Aseară, Realitatea TV a făcut o surpriză telespectatorilor săi. La emisiunea lui Răzvan Dumitrescu s-a discutat subiectul ANI, iar printre invitaţii în platou ghici cine s-a aflat? Taman Sorin Roşca Stănescu, omul din stenogramele cu ANI din toamna trecută. Nimerit invitat, nu?

Media

Comentarii

2 comentarii to “Despre postacii roşii, moguli şi favoarea PSD Iaşi făcută jurnaliştilor”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)