Liberalii ieşeni cer mătrăşirea şefei de la Lucrări, Drumuri şi Poduri SA, Georgeta Gâlcă

Consilierii judeţeni ai PNL Iaşi cer un audit extern la LDP SA, societate condusă de Georgeta Gâlcă, motivul fiind clarificarea deciziilor defavorabile societăţii. În plus, PNL solicită ca până la finalizarea auditului, actuala conducere a LDP să fie suspendată.

„Aceste măsuri se impun a fi luate pentru a opri creşterea nivelului pierderilor la nivelul SC LDP SA. Considerăm că această investiţie a Consiliului Judeţean, respectiv participarea la capitalul social al SC LDP SA, are rolul de a aduce fonduri suplimentare la bugetul judeţului Iaşi dintr-un domeniu, cel al construcţiilor de drumuri, care a cunoscut an de an creşteri importante”, susţin liberalii, intr-un comunicat de presa.

Ieri, Ziarul de Iaşi a scris că societatea LDP SA, firma de construcţii a Consiliului Judeţean a fost pusă pe chituci de când aici a venit ca şefă Georgeta Gâlcă. În doi ani, scriu jurnaliştii. societatea a ajuns de la un profit anual de aproape un milion de lei la datorii cât o treime din cifra de afaceri. Astfel, LDP a reuşit performanţa să cheltuiască 10 lei la fiecare 7 lei încasaţi. Georgeta Gâlcă este o protejată a lui Constantin Simirad încă de când acesta era primar al Iaşiului. Ea are un trecut glorios şi la Termo-Service, unde a fost tot şefă şi de unde a plecat cu dosar penal.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)