Nani neagă varianta şefiei la PDL Iaşi. Cvartetul trimis de centru ţine şedinţă mare azi la filiala din târg

Agitaţie mare azi la PDL Iaşi. În cursul serii e aşteptat în târg cvartetul de la centru (Anastase-Falcă-Oltean-Flutur), care ar putea decide tot ce e mai rău pentru actualul lider al organizaţiei Dan Cârlan.

A fost deja convocat Biroul Permanent Judeţean al filialei, unde oamenii trimişi de centru vor dezvalui cu guriţa lor cam cum vede conducerea centrală viitorul portocaliu al Iaşului.

Ieri, în presa ieşeană a circulat informaţia că Ioan Nani va fi înscăunat în jilţul cel mare. Adică în locul lui Dan Cârlan. Zvonul e dezminţit chiar de cel căruia i s-ar fi pregătit „cadoul”, într-o declaraţie dată pentru Evenimentul.

„Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri. Eu îmi văd de treaba mea. Oricum, PDL a rămas ca o poartă deschisă pentru mine. Presupun că mă voi înscrie în partid”, a declarat Ioan Nani pentru cotidianul ieşean.

Chiar aşa, de unde a apărut zvonul? Şi cine l-a lansat? În politică, atunci când vrei să demontezi ceva, dai drumul informaţiei pe piaţă.

Nimeni nu va şti de unde a plecat, dar scopul e clar: crearea unor valuri, astfel încât presa să aibă ce rumega. Iar destinatarul de la capătul ştirii să fie pus în situaţia de a ridica din umeri sau ca în cazul lui Nani să nege.

Şi totuşi ce va fi azi la BPJ-ul democrat-liberalilor? Fiecare parlamentar ieşean are o altă variantă. „Nu va fi nimic acum”, spune una dintre voci. „Vor fi dizolvate structurile de conducere”, spune ceva mai apăsat a o altă voce. „Va fi pus un nou lider de filială. Varianta Nani a fost la un moment dat discutată”, afirmă un alt parlamentar pedelist.

Cert e că presa n-a fost chemată azi la PDL Iaşi. Nu se ştie de vreo conferinţă de presă, ci doar că e şedinţă mare mai pe seară. Organizaţia fierbe în aşteptarea deciziei.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Nani neagă varianta şefiei la PDL Iaşi. Cvartetul trimis de centru ţine şedinţă mare azi la filiala din târg”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)