Petiţie on-line împotriva prezenţei lui Nani în conducerea PDL Iaşi

Consilierul local Cătălin Toma a lansat azi o petiţie, în care îi invită pe membrii şi susţinătorii PDL să-şi exprime opţiunea legată de prezenţa lui Ioan Nani în conducerea PDL Iaşi. Ioan Nani a fost desemnat recent în Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor din PDL Iaşi.

„Întrucât îmi place să cred că PDL Iaşi încă există şi că nu începem să ne colorăm în roşu, adresez membrilor şi simpatizanţilor invitaţia de a-şi exprima opţiunea legată de prezenţa domnului Nani în conducerea politică a filialei noastre”, scrie Cătălin Toma pe blogul său.

În petiţie, Toma spune că Ioan Nani a candidat din partea PSD la alegerile generale din 2008 şi că numirea sa în conducerea PDL Iaşi nu i se pare în regulă.

In urma cu cateva saptamani, acest domn PSD-ist a fost numit de catre persoane care refuza sa isi asume deschis si transparent decizia, in structura de conducere politica a filialei PDL Iasi.

Personal, ca membru PDL, nu mi se pare in regula ca un fost candidat PSD la alegerile parlamentare, o persoana fara nici o pozitie public exprimata in favoarea PDL in ultimii doi ani sa fie adusa in conducerea organizatiei pe usa din dos”, se arată în petiţia lansată de Cătălin Toma.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “Petiţie on-line împotriva prezenţei lui Nani în conducerea PDL Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)