Ce spune Fenechiu despre prestaţia liberalilor Cozmanciuc şi Bodea plantaţi la CET şi Tehnopolis

PNL spune că la nivel local e în opoziţie, însă oamenii săi ocupă posturi de directori, cu sprijinul direct al lui Nichita. Mugur Cozmanciuc a fost înscăunat director de marketing la CET, în timp ce Marius Bodea, fost prefect, a fost uns recent director adjunct la Tehnopolis.

Ambele poziţii au fost arvunite în urma înţelegerii Nichita-Fenechiu.

Întrebat dacă e mulţumit de prestaţia colegilor săi în posturile de la CET, respectiv Tehnopolis, Fenechiu a spus că e prematur să se pronunţe.

„Despre Cozmanciuc şi Bodea? E prematur să mă pronunţ asupra activităţii lor. Însă ecourile vizavi de prestaţia lor e pozitivă. La Cozmanciuc deja multe lucruri de la CET au devenit preocupări în fişa postului. Are o viziune în privinţa reabilitării sistemului de încălzire în Iaşi”, a spus Fenechiu.

Întrebat de ce glăsciorul lui Cozmanciuc nu s-a auzit deloc în timpul recentei crize de la CET, când centrala a rămas fără gaz metan, iar ieşenii nu au avut apă caldă, Fenechiu a negat că liberalul s-ar fi ascuns.

„Eu ştiu că a ieşit pe televiziuni şi că din contră, nu s-a ascuns deloc”, a afirmat liderul PNL Iaşi.

În momentul în care i s-a amintit că TeleM l-a invitat pe Cozmanciuc într-una dintre emisiuni, dar acesta a refuzat invitaţia, Fenechiu a precizat: „Într-o instituţie este un şef, trebuie să faci ce spune el”.

Când i s-a spus că exista un acord din partea directorul CET Dorin Ivana privind participarea subalternului său la dezbatere, Fenechiu a închis subiectul, promiţând că va discuta acest aspect cu colegul său de partid.

Mugur Cozmanciuc are o influenţă importantă în interiorul PNL, fiind practic înlocuitorul lui Fenechiu când acesta nu se află în Iaşi.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Ce spune Fenechiu despre prestaţia liberalilor Cozmanciuc şi Bodea plantaţi la CET şi Tehnopolis”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)