După televiziunea poporului ne pricopsim şi cu Partidul Poporului Român

Dan Diaconescu a fost eliberat. O seară de vineri halucinantă, în care OTV a făcut rating imens. Recunosc, am stat la rându-mi pe OTV până după miezul nopţii pentru a vedea spectacolul. Şi spectacol a fost.

La ieşirea din puşcărie, Dan Diaconescu a anunţat că intră în politică. Partidul său se va chema, cum altfel, Partidul Poporului Român. Nu-mi dau seama dacă anunţul său e unul serios, pentru că otevistul n-a dat prea multe amănunte.

În orice caz, a fost un circ dezgustător. Astfel, am aflat că până şi Tolea îl iartă pe cel pe care îl băgase în direct într-un tomberon.

În nebunia actuală, doar un partid al poporului făcut de DDD ne mai lipsea. Veţi spune că totul e o glumă şi că noua formaţiune nu va avea nici o şansă.

Nu e chiar aşa. Pe fondul lehamitei actuale faţă de politică, Dan Diaconescu poate deveni salvatorul celor care s-au uitat la serialul Elodia ca la propria lor dramă. Acesti oameni vor deveni agentii electorali perfecti pentru un partid populist veritabil.

Există un public care poate fi uşor păcălit cu promisiuni gen 20.000 de euro fiecărui român.

Rămâne de văzut dacă Dan Diaconescu face doar mişto în stilul său caracteristic sau planul său e pe bune.

Iar dacă tot suntem la capitolul populiştilor fără frontiere, aud că într-un ultim sondaj, PRM ar fi trecut de bariera 10 la sută.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)