Şase întrebări pentru Relu Fenechiu

1. Dacă Nichita e incompetent şi un manager slab, după cum liderul liberal afirmă, de ce PNL e gata să pună umărul la înscăunarea unui viceprimar PSD? Pentru a întări şi mai tare poziţia lui Nichita la Palatul Roznovanu?

2. Regiile ieşene vor da faliment până în 2012, afirmă şeful local al PNL. De ce a acceptat Fenechiu ca doi dintre oamenii săi din filială să prindă posturi la CET şi Tehnopolis? Câte puncte a câştigat partidul prin cele două numiri?

3. Dacă Nichita e un primar slab (aşa spune Fenechiu?), cum se explică sprijinul acordat de cei 4 liberali în Consiliul Local la hotărârile importante?

4. Care va fi adversarul principal al liberalilor în campania pentru primărie: Nichita, aflat la putere sau PDL-ul plasat şi el în opoziţie?

5. Ce şanse are candidatul PNL într-o astfel de bătălie, oricare ar fi el, în condiţiile în care timp de aproape un mandat ai fost acuzat că ai făcut jocurile primarului?

6. Care e miza acestui joc? Doar posturile de la CET, Tehnopolis etc si lefurile de zeci de milioane incasate de Cozmanciuc si Bodea? Sau sunt şi alte avantaje, ţinute departe de ochii opiniei publice?

Politica

Comentarii

8 comentarii to “Şase întrebări pentru Relu Fenechiu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)