Îl mai prinde toamna pe Ion Serbina la conservatori?

Intrat nu de multă vreme în PC, partid condus din umbră de Dan Voiculescu, fostul secretar al CJ Ion Serbina dă semne că haina conservatoare îi e tot mai strâmtă.

Potrivit ziarului Evenimentul, secretarul executiv al PC Iaşi, l-a criticat pe colegul său de partid, senatorul Dan Voiculescu.

Fostul secretar al judeţului susţine că Voiculescu nu trebuia să solicite suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.
„Solicitarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu de către orice personaj politic este o chestiune prematură. Nu are suportul, nici pregătirea necesară. Dl Voiculescu poate face ce doreşte”, a declarat Serbina.

In plus, Ion Serbina nu este de acord nici cu moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că intenţionează să o depună în toamnă.

Acesta a adăugat că nu se teme de o eventuală sancţiune de la centru. „Nu critic pe nimeni. Faptul că voi fi sau nu sancţionat, prea puţin mă interesează”, a mai spus Ion Serbina.

Declaraţia lui Serbina nu pare întâmplătoare, mai ales că, potrivit unor surse, acesta ar fi avut câteva discuţii în contradictoriu cu unii colegi din filiala ieşeană a PC.

Voci din rândul PC spun că Serbina ar putea părăsi partidul cât de curând. De altfel, discursul lui Serbina pare mai degraba desprins din repertoriul unui reprezentant UNPR.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Îl mai prinde toamna pe Ion Serbina la conservatori?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)