Cătălin Ivan: Simirad se poate răzgândi de 10 ori cu candidatura la primărie

Pesedistul Cătălin Ivan nu ia în serios anunţul candidaturii lui Constantin Simirad la primărie, în 2012.

El spune că în următorii doi ani, şeful CJ se poate răzgândi de 10 ori, considerând că varianta Simirad la primărie nu e o soluţie bună pentru Iaşi.

„Se poate răzgândi de 10 ori. Nu e o variantă de luat în seamă. Pot pune pariu acum că nu va candida în 2012. Ţinta lui e doar să se răzbune şi să pună beţe în roate”, a afirmat Cătălin Ivan pentru jurnalvirtual.ro

El spune că anunţul lui Simirad nu e în nici un caz o ştire, ci mai degrabă o declaraţie de vacanţă.

„În 2012, Simirad va ieşi la pensie definitiv”, consideră Ivan.

Şeful CJ a anunţat că va candida la primăria Iaşului, din postura de independent. Simirad a mai fost primar al Iaşului, timp de trei mandate, iar în 2003 a plecat ca ambasador în Cuba. Manevra a fost ticluită cu fostul şef al PSD Ion Solcanu, cu scopul de a-i face pârtie lui Gheorghe Nichita pentru a fi uns primar interimar. Un an mai târziu, Nichita a ieşit primar, de această dată în urma alegerilor.

Imediat după revenirea din Cuba, în 2008, Simirad a candidat la şefia CJ, pe listele PSD, formând tandem cu acelaşi Nichita.

Relaţia dintre cei doi s-a stricat rapid, un an mai târziu Simirad fiind exclus din PSD, după ce şi-a anunţat sprijinul pentru Traian Băsescu la prezidenţiale.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Cătălin Ivan: Simirad se poate răzgândi de 10 ori cu candidatura la primărie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)