ACSMU Poli Iaşi a pierdut la Arad. Suporterii din Copou nu recunosc noua corcitură şi au înscris Poli Iaşi în liga V

Noua echipă din Iaşi care evoluează în liga a doua, ACSMU Poli, a pierdut azi în prima etapă la Arad cu formaţia locală ACU. Scor final: ACU Arad-ACSMU Poli Iaşi 1-0. golul arădenilor fiind înscris în minutul 4. Ieşenii au jucat din minutul 50 în zece oameni, după eliminarea lui Petcu.

Afectaţi de desfiinţarea Politehnicii, suporterii ieşeni au anunţat prin vocea liderului Marius Şrainer că nu vor adopta noua grupare formată în Iaşi, ACSMU Poli, scrie Prosport.

Şrainer susţine că suporterii nu vor veni la meciurile noii echipe şi nici nu vor merge în deplasări, în semn de protest faţă de desfiinţarea echipei de suflet a Iaşului, Politehnica.

“Liga Suporterilor din Iaşi nu va susţine echipa rezultată prin fuziunea cu Tricolorul Breaza. Suporterii nu vor merge la meciurile de acasă şi nici în deplasări. Această echipă nu reprezintă Iaşul, iar iubitorii fotbalului din Iaşi cu siguranţă nu o vor adopta. Nici dacă va promova în Liga I nu vom susţine echipa nou formată”, a declarat liderul Ligii Suporterilor Iaşi, Marius Şrainer.

Liga Suporterilor Iaşi a împânzit prin oraş mai mulţi fluturaşi şi afişe prin care îndeamnă suporterii să nu fie alături de noua echipă.
“Numele şi echipa Politehnica Iaşi reprezintă fotbalul ieşean. Eşti ieşean? Iubeşti fotbalul? De mic copil mergi pe Copou la meciurile Politehnicii. Spune NU altei echipe pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou. Cheia se află la Politehnica 1945 (anul înfiinţării Politehnicii Iaşi)”, au scris suporterii pe afişe.

Şrainer a anunţat că suporterii au format o nouă echipă, Suporter Club Politehnica Iaşi, pe care au înscris-o în liga a V-a.
“Ne-am gândit să menţinem în viaţă spiritul Politehnicii şi am înfiinţat o nouă grupare, Suporter Club Politehnica Iaşi, pe care am înscris-o în liga a V-a. Noi ne finanţăm singuri, ne plătim baremurile de arbitraj şi îi aşteptăm alături pe cei care iubesc Politehnica”, a adăugat Şrainer.

Sport

Comentarii

17 comentarii to “ACSMU Poli Iaşi a pierdut la Arad. Suporterii din Copou nu recunosc noua corcitură şi au înscris Poli Iaşi în liga V”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)