Valeriu, un anonim de treabă. În rest, demolator de serviciu

La miez de noapte primesc un comentariu (!?) acid al unui ins cu apucaturi de patruped, care n-are curajul să-şi asume vorbele. Sunt vestiţii demolatori (deja m-am obişnuit, chiar mă întrebam unde au dispărut), care atunci când n-au argumente, urlă, seamănă ură, ameninţă. Iată ce scrie anonimul cu pricina, cu menţiunea că nu cenzurez nici un cuvinţel din minunata-i operă:

„amice, esti complet idiot. intamplator, scriu acest mesaj la articolul copiat de tine de la plesu., Esti submediocru, nu ai comentariii, decat aranjate, esti o nulitate. In curand vei ramane somar. dupa ce vei ramane somer, vei linge niste clante la niste politicieni, vei ajunge ca susai : cu simbrie, dar invizibil. Deci, esti omul invizibil. esti de fapt ceea ce ai fost : o catastrofa invizibila. sclav pe plantatii. un nimeni. asadar, pregateste-te. sclav, somer şi lingau. nu-ti poti depasi conditia. oricum, esti interesant… pentru nimeni. Nimeni si nimic te caracterizeaza din plin. hai, spor la lins clante. voi memora acest mesaj pentru viitorul tau cleios. daca vei publica acest mesaj, fii fericit: iti va creste audienta la 1: iaca, esti si vestit. cum ziceai ca te cheama?”

Anonimul, care nu mai poate de grija altora, e imbibat de ura. N-are nici măcar tupeu, cât timp se ascunde în spatele unui pseudonim (Valeriu zici că te cheamă?).

N-o să te jignesc Valeriu, pentru că nici măcar nu exişti! Nu te mai chinui să scrii aici, cetăţene! Găseşte-ţi rostul în altă parte şi fă-ţi propriul site unde să te poţi refula în voie. Promit că n-o să te deranjez nici macar cu un click, pentru că oricum n-aş avea ce afla de la tine! Spor la latrat!

PS: E ultima dată când mai răspund unor indivizi de teapa lui Valeriu, comentariile de acest gen urmand sa fie şterse din start.  Le cer scuze citititorilor jurnalvirtual.ro pentru limbajul din acest post!

Diverse

Comentarii

6 comentarii to “Valeriu, un anonim de treabă. În rest, demolator de serviciu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)