Ieşeanul care a câştigat 6,2 milioane euro la Loto se duce mâine la Bucureşti să-şi ridice premiul. UPDATE: E vorba de un tânăr ce joacă de 5 ani la Loto

Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49, în valoare de 6,2 milioane de euro, se va prezenta mâine la sediul central al Loteriei pentru a intra în posesia banilor.

Dănuţ Diaconu, inspector în cadrul filialei Iaşi a Companiei Naţionale a Loteriei Române a declarat pentru jurnalvirtual.ro că, fericitul câştigător al marelui premiu a telefonat azi la sediul din Bucureşti al Loteriei Române şi a anunţat că se va prezenta mâine pentru a intra în posesia banilor.

„Nu ştim despre cine e vorba, nici dacă e femeie sau bărbat, vom afla mâine. Câştigătorul a sunat şi a spus că mâine va fi acolo. Nu va pleca din sediu cu valiza plină cu bani, ci cu un cec”, a spus Dănuţ Diaconu.

El a precizat că biletul câştigător a fost jucat la agenţia 22-042 din cartierul ieşean Păcurari.

„E o agenţie micuţă, dar situată între magazine şi are un vad foarte bun”, a precizat Diaconu.

El a adăugat că angajata agenţiei din Păcurari a aflat de la jucătorii de Loto din zonă despre faptul că biletul câştigător a fost completat la agenţia unde lucrează.

„Femeia venise la serviciu şi s-a trezit cu jucătorii din zonă în agenţie, care i-au spus că a câştigat cineva care a jucat acolo. S-a speriat puţin când oamenii îi ziceau «Doamnă, ştiţi că s-a câştigat la agenţia noastră?». A accesat imediat meniul de omologări, a constatat că într-adevăr aşa este, apoi a sunat la filială. Am vorbit cu ea şi i-am spus să se liniştească. Era emoţionată, pentru că şi vestea e trăsnet”, a spus Dănuţ Diaconu.

El a adăugat că, se aşteaptă, ca în cursul acestei săptămâni, toţi clienţii agenţiei din Păcurari să joace măcar un bilet la Loto.

Preţul biletului câştigător a fost de 20,5 lei.

UPDATE: Câştigătorul premiului la Loto s-a prezentat astăzi la sediul central al Loteriei Române. Este vorba de un tânăr din Iaşi care joacă frecvent la Loto de peste 5 ani, anunta reprezentantii Loteriei Romane

“Cinci dintre numerele care i-au purtat noroc sunt numere cu semnificaţie, pe care le joacă de fiecare dată, mai puţin unul care a fost extras din bolul cu numere din agenţia loto”, se menţionează în comunicatul Loteriei Române.

Suma pe care ieşeanul o primeşte efectiv după impozitare este în valoare de 19.717.680,30 lei.

“Ne-a mărturisit că premiul pe care l-a câştigat îl va ajuta, în primul rând, să-şi împlinească un vis mai vechi, acela de a-şi construi o casă. Se gândeşte, de asemenea şi la o afacere. Nu a mai câştigat niciodată, nici măcar un premiu mic, însă a avut întotdeauna încredere că într-o zi va câştiga”, precizează aceeaşi sursă.

Câştigătorul a ales să-şi păstreze anonimatul.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)