Jenant: Un pod din judeţ stă rupt, sunt bani pentru refacere, iar consilierii se scarpină pe după ureche

Suntem rupţi în fund, dar cu coada sus. Cam asta se poate spune dacă ne uităm ce s-a petrecut azi în şedinţa CJ. Suma de 300.000 de lei alocată de primăria Capitalei pentru sinistraţii din Iaşi n-a putut fi repartizată, chipurile din lipsa unui referat.

Conducerea CJ a propus ca banii să fie folosiţi pentru refacerea podului ce leagă localităţile Sineşti şi Popeşti, distrus de inundatii. Consilierii PSD şi PNL s-au opus.

Constantin Simirad, preşedinte CJ: „Acum şi-au dat arama pe faţă mulţi consilieri. ISU aprobă o lucrare, este cel mai competent să o aprobe şi nu consilierii judeţeni. Banii nu au ajuns unde au dorit ei să se ducă. Este o înţelegere probabil între PSD si PNL, care încearcă să pună beţe în roate atunci când nu le convin unele puncte de vedere”.

Mugur Cozmanciuc, lider grup consilieri PNL:„Am solicitat o situatie cu toate obiectivele care sunt afectate de calamităţi şi o prioritizare a lor, urmând ca apoi să decidem modul de alocare a fondurilor pentru fiecare obiectiv în parte”.

Până una-alta, podul cu pricina rămâne rupt, în timp ce consilierii se scarpină pe după ureche şi cer situaţii cu obiectivele calamitate. Culmea, de astă dată sunt bani, dar nu pot fi cheltuiţi, din cauza orgoliilor!

Administratie

Comentarii

3 comentarii to “Jenant: Un pod din judeţ stă rupt, sunt bani pentru refacere, iar consilierii se scarpină pe după ureche”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)