Din nou despre concesionarea parcărilor cu plată. Azi, despre lipsa dezbaterii!

Subiectul concesionării parcărilor cu plată din Iaşi nu-i interesează pe consilieri. N-am văzut decât vreo două puncte de vedere, ale pedeliştilor Cătălin Toma şi Gabriel Grigore. În rest, linişte. Nici măcar media locală nu se mai chinuie să urmărească subiectul, deşi hotărârea, dacă ar fi pusă în practică, ar afecta mii de ieşeni.

Proiectul e pus în dezbatere publică, dar culmea, lipseşte tocmai dezbaterea.

Unde-s consilierii PSD? Nicăieri. De fapt, n-au existat vreodată. N-au ieşit de sub pulpana lui Nichita. Nu vorbesc neîntrebaţi, pentru că în PSD nu există dezbatere. N-au păreri decât în CL, dar şi acolo doar pentru a-i bloca pe guralivii de la PDL. Domnu’ Neculau, matale ce mai faci, eşti bine?

Unde-s reprezentanţii PNL? Abia s-au întors oamenii din concediu şi poate n-au apucat să vadă proiectul afişat pe site-ul primăriei!

E bună sau nu hotărârea? De ce să plătim parcarea pe tăpşanele Iaşului? 3 lei ora nu e prea mult? Dacă tot dăm banii ăştia, există vreun plan concret pentru a construi parcări noi, inclusiv subterane? Pe mâna cui vor intra parcările cu plată ale Iaşului? Vor fi date la pachet, câte 10 locuri pe fiecare stradă sau caimacul va fi luat de o singură firmă?

Până la urmă ce câştigă ieşeanul cu volanul în mână? Îi păzeşte cineva autoturismul în timpul cât plăteşte staţionarea? I se asigură într-un interval rezonabil (2-3 ani) parcări noi în centrul oraşului?

Despre ce dezbatere vorbim? Unde sunteţi dragilor consilieri? Alooo, pentru părerile voastre nu s-a pus încă bir! Vorbele-s la liber! Dacă aveţi curajul opiniei, mailul subsemnatului vă stă la dispoziţie! Sau o puteţi face direct aici, la comentarii!

Administratie

Comentarii

6 comentarii to “Din nou despre concesionarea parcărilor cu plată. Azi, despre lipsa dezbaterii!”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)