Hotnews: Berceanu, Dumitru, Şeitan şi Sandu, cvartetul ce ar urma sa fie sacrificat pe altarul remanierii. Ziarul Gandul il pune pe lista neagra pe Videanu

Chiar pleaca Berceanu sau e numai o fumigena?

Berceanu de la Transporturi, Dumitru de la Agricultura, Seitan de la Munca si Sandu de la Comunicatii ar fi pe lista neagra a premierului Boc au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale.

Altfel spus, greii din PDL ar fi dispusi la o singura concesie: sacrificarea lui Radu Berceanu din tripleta BVB, dar pastrarea lui Videanu si Blaga. Portofoliile ocupate de Seitan sau Dumitru ar urma sa fie ocupate, unul din ele, de independenti, nemultumiti ca au un singur minister.

Surse apropiate discutiile de astazi de la Cotroceni au declarat pentru Hotnews.ro ca nu s-a stabilit nimic si ca importanta va fi intalnirea cu grupul parlamentar PDL, de miercuri seara.
Nu este exclus ca in final, Berceanu sa scape de ghilotina remanierii, iar numele sau sa fie scos acum la inaintare doar de ochii lumii.

Pe de altă parte, Gândul scrie că pe lista remaniabililor ar figura Adrian Videanu.

Potrivit cotidianului amintit, surse din PDL spun că Adriean Videanu ar putea să plece din guvern şi, drept compensaţie, să devină efectiv numărul al doilea în partid. Astfel, Boc ar urma să fie preşedinte doar cu numele al PDL şi să se ocupe de guvern, Videanu urmând să fie de facto şeful partidului.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Hotnews: Berceanu, Dumitru, Şeitan şi Sandu, cvartetul ce ar urma sa fie sacrificat pe altarul remanierii. Ziarul Gandul il pune pe lista neagra pe Videanu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)