Jurnalistul Marius Pârciu şi-a dat demisia de la Evenimentul, unde scria pe politic

„Am demisionat de la Evenimentul. Ieri a fost ultima zi de muncă. A fost o jumătate de an utilă. Loc nou, oameni noi. M-am adaptat puţin mai greu, dar până la urmă a ieşit ok. Despărţirile nu mi-au plăcut niciodată. Nici azi nu a fost altfel… Momentan iau o pauză”, anunţă Marius Pârciu pe blogul său.

Interesant, la post scriptum, jurnalistul îşi cere scuze viceprimarului Gabriel Grigore, pentru „unele lucruri neclarificate”.

Pârciu a lucrat pe politic la cotidianul ieşean Evenimentul, ziar care a avut câteva derapaje in ultima vreme.

Unul dintre articolele ciudate l-am semnalat la momentul respectiv pe jurnalvirtual.ro, subsemnatul fiind taxat ulterior pentru asta într-un editorial din Evenimentul, semnat de unul dintre şefii gazetei. Articolul ciudat despre care am pomenit ceva mai devreme a apărut pe 5 mai, sub titlul «Grigore, „talibanul” din Primăria Iaşi».

Materialul respectiv e semnat chiar de demisionarul Marius Pârciu. Posibil ca articolul mentionat să fi stat la baza scuzelor pe care jurnalistul i le adresează viceprimarului PDL.

În rest, despre Marius numai de bine! Un tip ok, care sunt sigur îşi va găsi rapid o altă slujbă! Eu unul îi urez bafta!

Media

Comentarii

7 comentarii to “Jurnalistul Marius Pârciu şi-a dat demisia de la Evenimentul, unde scria pe politic”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)