Şedinţa de CL, anulată pentru că Nichita, cel care a convocat-o, n-a mai ajuns la întrunire. Altul e motivul real

Întâmplare bizară azi în Consiliul Local. Şedinţa convocată de primarul Gheorghe Nichita, n-a mai avut loc, pentru că primarul avea altceva în program, iar secretara CL avea programată şi ea o întâlnire la Prefectură.

Asta s-a transmis în mod oficial, însă din culise răzbat alte motive ale amânării.

Doar 14 din cele 52 de proiecte înscrise pe ordinea de zi aveau nevoie de majoritate simplă, la restul fiind necesară majoritatea de două-treimi sau majoritatea calificată (adică 14 voturi din totalul celor 27 consilieri).

De la şedinţa de azi au lipsit doi consilieri (liberalul Turliuc şi pesedistul Grădinaru), astfel încât PSD şi PNL nu dispuneau decât de 13 voturi, suficiente pentru a trece doar o mică parte dintre proiecte.

La ora 10.00, când era programată să înceapă şedinţa, în sală a intrat viceprimarul Romeo Olteanu, care i-a transmis secretarei de CL, Cristina Oţeleanu că şedinţa nu se poate ţine. Ascultătoare, secretara CL s-a conformat, astfel că şedinţa a fost amânată pentru ziua de mâine, tot de la 10.00.

În această după-amiază, PDL a transmis un comunicat, în care işi exprimă consternarea faţă de maniera în care primarul Gheorghe Nichita tratează Consiliul Local.

„Îl rugăm pe domnul Nichita să răspundă măcar propriilor convocări, iar dacă din motive personale se află în imposibilitatea de a le onora să nu uite că domnia sa are doar calitatea de invitat la şedinţele CL. Acestea se pot desfăşura şi în absenţa domniei sale, de multe ori chiar mai bine decât atunci când e prezent”, afirmă Gabriel Grigore, viceprimarul PDL.

Administratie

Comentarii

5 comentarii to “Şedinţa de CL, anulată pentru că Nichita, cel care a convocat-o, n-a mai ajuns la întrunire. Altul e motivul real”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)