Trăsnaie marca Ghişe: Jurnaliştii să fie examinaţi psihologic anual

Senatorul PNL Ioan Ghişe are o problemă. Nu cu presa, ci cu el însuşi. După ce s-a făcut remarcat cu bazaconia ştirilor pozitive şi negative în pondere egală pe radio şi la TV, Ghişe iese cu o nouă trăsnaie.

El a depus la Senat Legea Jurnalistului, conform căreia ziariştii trebuie să aibă carte de jurnalist, să activeze în cabinete jurnalistice, să fie atestaţi o dată la trei ani şi atenţie să fie examinaţi psihologic anual.

Faptul că domnul Ghişe are un dinte împotriva presei e evident, deşi individul se lăfăie în voie în studiourile TV debitându-şi inepţiile.

Nu i-aş propune domnului Ghişe examen psihiatric în fiecare lună, că oricum nu l-ar ajuta la nimic, ci i-aş sugera, daca tot e brasovean, să se retragă direct la poalele Tâmpei. Iar acolo să-şi poată pregăti în linişte viitoarele proiecte, pentru că se vede că nu-i prieşte aerul îmbâcsit al Bucureştiului. Eventual sa intocmeasca Legea statului pe tusa in politica.

Iată că după aiureala pedelistului Silviu Prigoană, cea cu licenţele CNA pentru ziare şi site-urile de ştiri, un alt politician îşi bagă nasul unde nu trebuie. Domnu’ Antonescu, ce caută domnul Ghişe în PNL?

Media, Politica

Comentarii

5 comentarii to “Trăsnaie marca Ghişe: Jurnaliştii să fie examinaţi psihologic anual”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)