Adrian Năstase revine la ceea ce ştie mai bine, adică la vechile aroganţe

PSD şi PNL sunt în relaţii tot mai „cordiale”. După ce aseară, Crin Antonescu a tras PSD de urechi, spunând că e dezamăgit de atitudinea social-democraţilor din ultima vreme, azi Năstase vine cu replica.

Asta după ce, pe surse, au ieşit numele posibilor premieri independenţi propuşi de liberali: Klaus Johannis, Stere Farmache şi Mariana Gheorghe.

Liberalii sunt deranjaţi că PSD nu propune la rându-i un nume de prim-ministru şi că în aceste condiţii, fără o înţelegere clară, şansele atragerii UDMR la moţiune sunt reduse.

Iată ce a spus Năstase azi la Piteşti: „În măsura în care noi vom anunţa, spre exemplu, că avem foarte buni candidaţi pentru postul de prim-ministru, cum ar fi – am înţeles pe surse, pentru că nu ne-au comunicat liberalii direct – domnul Stere Farmache, şi mai sunt câteva persoane de genul acesta care ar putea să conducă Guvernul, eu cred că astfel de propuneri vor înflăcăra mulţimile şi presiunea străzii va fi mult mai mare asupra parlamentarilor de la putere ca să voteze moţiunea”.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Adrian Năstase revine la ceea ce ştie mai bine, adică la vechile aroganţe”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)