Adrian Butucă şi-a dat demisia din CODA a PDL Iaşi. Motivul: incoerenţa conducerii filialei şi lipsa unei strategii

Omul de afaceri Adrian Butucă şi-a anunţat demisia din cadrul CODA a PDL, rămânând însă membru al acestui partid politic. El spune că decizia sa reprezintă un gest de delimitare faţă de deciziile luate în ultima perioadă la vârful filialei, fără consultarea întregii structuri de conducere locale a PDL.

„Demisia mea este, pur şi simplu, un gest de delimitare faţă de deciziile luate în ultima perioadă, fără consultarea întregii structuri de conducere la nivel local. Am intrat în structura de conducere a PDL Iaşi într-un moment greu şi pentru partid, dar mai ales pentru ţară. Am intrat într-un moment în care asupra mea nu pot plana acuzaţii ca «arivist» sau «vânător de ciolan»”, susţine Butucă în cererea de demisie depusă la sediul PDL.

El adaugă că în luna mai s-a decis să se implice din nou în politică, înscriindu-se în PDL, întrucât nu poţi schimba ceva fără a te implica, doar stând pe margine şi criticând.

„Din acest motiv, am activat politic fără a «cerşi» sau «cumpăra» capital de imagine sau intrând în casele ieşenilor pe ecranul televizorului. Ultimele decizii ale CODA, incoerenţa la nivelul conducerii PDL Iaşi, absenţa unei strategii pe termen mediu şi lung, la nivel local, pentru îmbunătăţirea vieţii comunităţii în care lucrez şi trăiesc sunt tot atâtea motive ale retragerii mele. Pentru că nu se face NIMIC”, mai spune Adrian Butucă.

Omul de afaceri Adrian Butucă a fost cooptat în Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (celebra CODA), în luna mai a acestui an, alături de Ioan Nani, directorul Antibiotice. Decizia a fost luată de conducerea centrală a PDL, concomitent cu înlocuirea lui Dan Cârlan de la şefia organizaţiei, locul acestuia fiind luat de senatorul Mihaela Popa.

Prezenţa celor doi în structura de conducere a PDL Iaşi a fost contestată iniţial de câţiva pedelişti ieşeni, însă cu timpul, asperităţile păreau că au dispărut.

Potrivit unor surse din partid, Adrian Butucă ar fi ajutat financiar filiala ieşeană în tot acest timp, contribuind consistent inclusiv în campania de ajutorare a sinistraţilor, ba mai mult s-ar fi oferit să acopere o bună parte din restanţele filialei, moştenite din epoca vechiului preşedinte Dan Cârlan.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Adrian Butucă şi-a dat demisia din CODA a PDL Iaşi. Motivul: incoerenţa conducerii filialei şi lipsa unei strategii”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)