Mihaela Popa: «Nu candidez la şefia PDL Iaşi. Alegerile ar trebui făcute cât mai curând»

Şefa interimară a PDL Iaşi Mihaela Popa a declarat pentru jurnalvirtual.ro că nu va candida la postul de preşedinte al organizaţiei. Ea a spus că anunţul l-a făcut ieri în faţa colegilor din cadrul CODA de la PDL Iaşi, chiar în debutul şedinţei. Cât priveşte demisia lui Adrian Butucă din CODA, Mihaela Popa a afirmat: „Sper să nu fi luat decizia pentru că a fost supărat de hotărârea mea că nu mai candidez”.

Mihaela Popa a precizat în seara asta că nu va mai candida la şefia PDL Iaşi, ea spunând că a luat decizia cu câteva zile în urmă. „Nu candidez. Oricum, ca parlamentar, potrivit statutului voi fi vicepreşedinte al filialei. Orice acţiune fac de acum înainte nu o voi face pentru că vreau să câştig alegerile”, a spus Popa.

Întrebată pe cine va susţine în competiţia pentru conducerea filialei, Popa a spus că va fi echistantă, precizând că oricare dintre parlamentarii filialei pot ocupa acest post.

„Nu avem primari de oraşe sau de municipii, aşa că oricare dintre parlamentari poate să fie şef de filială. Voi asigura echidistanţa. Vor fi alegeri libere, iar toţi trebuie să pornească de pe poziţii egale”, a afirmat Mihaela Popa.

Actuala şefă interimară a organizaţiei susţine că alegerile ar trebui să aibă loc cât mai repede. „Cu cât mai repede cu atât mai bine”, a afirmat Mihaela Popa.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Mihaela Popa: «Nu candidez la şefia PDL Iaşi. Alegerile ar trebui făcute cât mai curând»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)