Costi Neagu renunţă la postul de vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport

Pedelistul Costi Neagu se întoarce la Iaşi, renunţând la postul de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. Neagu a informat conducerea filialei ieşene a PDL despre decizia sa, spunând că urmează cât de curând să se întoarcă la Iaşi.

„Plecarea se va produce săptămâna viitoare. Am anunţat filiala despre acest lucru, pentru ca şefii organizaţiei să nu afle despre decizia mea din Monitorul Oficial. E o decizie personală, care ţine în primul rând de familie”, a declarat Costi Neagu.

Surse din PDL Iaşi susţin că Neagu ar urma să ocupe un post de conducere în cadrul ANCOM Iaşi (Autoritatea Naţională pentru Reglementarea în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei), funcţie care ar fi fost negociată cu mult timp în urmă şi care ar fi plătită regeşte.

Plecarea lui Costi Neagu din postul deţinut de la Bucureşti era speculată de multă vreme la Iaşi, tânărul pedelist fiind socotit unul dintre apropiaţii lui Dan Cârlan.

La alegerile din 2008, Neagu a luat cele mai multe voturi în colegiul CUG, unde a candidat alături de Cătălin Ivan (PSD) şi Cristina Dobre (PNL). Mandatul a fost câştigat de Cristina Dobre, la redistribuire, însă PDL a decis ulterior răsplătirea celor care au câştigat alegerile, dar au fost invalidaţi la loteria redistribuirii.

Relaţiile lui Neagu cu actuala conducere a filialei ieşene a PDL s-au răcit considerabil în ultimele luni, după îndepărtarea lui Cârlan de la şefia filialei, subiectul retragerii acestuia din funcţia de la Bucureşti fiind pus pe tapet în mai multe rânduri.

Costi Neagu a refuzat să precizeze dacă revenirea sa la Iaşi are legătură cu tensiunile cu actualii şefi ai organizaţiei, adăugând însă că se va implica mai intens în activitatea filialei ieşene a democrat-liberalilor.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Costi Neagu renunţă la postul de vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)