Doar de anticipate are Iaşul nevoie

Primarul Gheorghe Nichita a scăpat porumbelul: Să vedem cum putem face alegeri anticipate în oraş, pentru a nu bloca proiectele importante ale Iaşului.

Totul a pornit de la suplimentarea cu 1,5 milioane de euroi a contractului pentru iluminat, hotărârea picând ieri cu brio în CL, întrucât avea nevoie de votul a 2/3 dintre consilieri. Cum pedeliştii s-au opus, Nichita a spus ceea ce de fapt gândeşte de ceva timp: anihilarea opoziţiei în CL.

Bazându-se pe sondajele pe care le ţine la sertar şi care arată un PDL slăbit de proasta guvernare Boc, Nichita îşi arată muşchii.

De asta are nevoie Iaşul? Ce rezolvă anticipatele, mai ales că PSD şi PNL deţin oricum majoritatea (simplă, ce-i drept!) în Consiliu.

E un demers mai degrabă electoral al şefului PSD Iaşi, care ştie că un asemenea scrutin nu se poate ţine mai devreme de februarie-martie. Ce rost ar mai avea aceste alegeri, în condiţiile în care până la scrutinul la termen ar mai rămâne doar un singur an?

În plus, cine suportă costul anticipatelor la Iaşi?

PS: Dacă tot discutăm despre probleme locale, Tătăraşiul rămâne de izbelişte şi iarna asta. Primăria nu a fost în stare să termine în doi ani câţiva kilometri. Alţi ar fi ridicat în acest timp un cartier întreg. Mai facem sau nu anticipate?

Politica

Comentarii

8 comentarii to “Doar de anticipate are Iaşul nevoie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)