Cătălin Ivan: Cei 8 parlamentari ieşeni ai puterii s-au comportat ca nişte oi obediente

Atac dur al europarlamentarului PSD Cătălin Ivan la adresa celor 8 parlamentari ai Iaşului din arcul guvernamental, care nu au votat motiunea de cenzura initiata de opozitie.

“Cei 8 parlamentari ai Puterii din Iaşi s-au comportat exact ca nişte oi obediente, executând orbeşte ordinele venite de sus şi călcând în picioare, întocmai ca o turmă lipsită de conştiinţă, interesele ieşenilor care i-au trimis în Parlament. Am constatat totodată, cu amărăciune, că premierul Boc devine tot mai inventiv în ceea ce priveşte utilizarea celebrei sale coase. Atunci când nu taie salarii şi posturi din Educaţie, are mare grijă ca, în prag de moţiune de cenzura, să furnizeze fân pentru oile sale pedeliste si uneperiste din Parlament, asigurându-si astfel linistea mandatului”, susţine Cătălin Ivan.

El a întocmit o listă a ruşinii cu parlamentarii ieşeni care au votat moţiunea: deputaţii PDL Cristina Dobre, Daniel Oajdea, Petru Movilă, Nicuşor Păduraru, Marius Spînu şi Luminita Iordache (UNPR), precum şi senatorii PDL: Mihaela Popa si Dumitru Oprea.

„Această listă a ruşinii va fi publicată pe blogul personal, la care voi adăuga, evident, datele de contact ale celor 8 trădători pentru a înlesni comunicarea dintre ei şi oamenii care i-au învestit cu încredere. Fac un apel către cei 8 parlamentari de Iaşi ai Puterii să-şi ceară public scuze pentru modul laş, nedemocratic şi profund anticonstituţional în care au ales să apere acest Guvern! Pentru mine, abţinerea de la votul pe moţiune echivalează cu un vot împotriva Iaşului!”, mai spune europarlamentarul PSD.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Cătălin Ivan: Cei 8 parlamentari ieşeni ai puterii s-au comportat ca nişte oi obediente”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)