Fenechiu, ghiont discret la Ciuhodaru: Una e încrederea, alta e povestea cu intenţia de vot

Liderul liberal Relu Fenechiu a precizat în seara asta la TeleM în emisiunea «Extemporal la democraţie» moderată de Georgeta Condur că proaspătul înrolat în PC Tudor Ciuhodaru nu va deveni automat candidatul Alianţei PNL-PC la primăria Iaşului.

„Ciuhodaru stă bine la capitolul încredere, dar întrebarea «Pe cine alegeţi la primărie?» e o altă poveste. Încrederea nu înseamnă automat şi intenţie de vot”, a explicat Fenechiu.

Liberalul ieşean a declarat că va fi ales candidat al ACD (Alianţa de Centru Dreapta) omul cel mai bine plasat în interiorul acestei structuri politice.

Fenechiu spune că ACD şi PSD ar putea avea candidaţi separaţi în cazul în care alegerea primarului se va face în două tururi de scrutin. Şeful PNL Iaşi a spus că filiala pe care o conduce are „tot alea patru nume de posibili candidaţi”. Deşi nu i-a nominalizat, în urmă cu ceva timp, el a înşirat posibilii candidaţi ai liberalilor: Cristian Adomniţei, Camelia Gavrilă, Marius Bodea şi Mugur Cozmanciuc.

Dacă va fi un singur tur la primărie, PNL merge pe varianta candidaturii comune, adică Gheorghe Nichita.

La CJ, potrivit lui Fenechiu, PSD şi ACD vor susţine acelaşi candidat. El s-a ferit să spună dacă acesta va proveni de la PSD sau de la liberali.

„E posibil să fiu chiar eu. Nu este exclus”, a admis Relu Fenechiu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)