Un joc periculos pus în scenă de Ponta, Antonescu şi TV-urile prietene

Nu ştiu dacă şeful CJ Argeş Constantin Nicolescu e vinovat sau nu. E acuzat printre altele că ar fi jonglat cu fonduri europene. Omul e bine înfipt în judeţ, iar în plus e şeful local al PSD.

E problema Justiţiei să-şi facă treaba. E drept că verdictele instanţelor sunt de multe ori ciudate, dar e grav să ne apucăm să trântim bolovani înspre completele de judecată.

O fac în schimb liderii PSD, care de două zile au luat la ţintă Justiţia. Un joc politic periculos al unor oameni care au toate şansele ca peste ceva timp să vină la putere. La fel de surprinzător e că în cor s-a băgat şi Crin Antonescu, omul care ştie deja (de unde?) cât de nevinovat e argeşeanul pesedist.

Televiziunile de ştiri prietene au pus în scenă (mai ales aseară!) acelaşi spectacol grotesc. S-a anunţat mai întâi că Nicolescu a făcut infarct, deşi se pare că e vorba de un leşin. Inclusiv Adrian Năstase a intrat prin telefon de la Strasbourg, clamând că oamenii din partid n-ar mai trebui să fie ca nişte mămăligi. Ci ar trebui sa riposteze dur.

Azi, Ponta s-a dus în Argeş, anunţând că în ziua recursului lui Nicolescu, PSD va picheta sediile PDL din întreaga ţară.

Radicalismul din ultimele zile arată că unii nu mai au răbdare şi că dorinţa revenirii la putere e atât de mare, încât nu mai există raţiune. Dacă PSD-PNL câştigă alegerile, iar apoi Justiţia va reţine un important lider PSD, cine va mai fi atunci vinovat? Rămăşiţele regimului băsist? La fel, dacă un lider democrat-liberal va fi încătuşat ce ar trebui să se întâmple, să avem mitinguri la sediile PSD din întreaga ţară?

Politica

Comentarii

12 comentarii to “Un joc periculos pus în scenă de Ponta, Antonescu şi TV-urile prietene”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)