Voi înţelegeţi ceva din politica dâmboviţeană?

Că politica are fustă scurtă e un lucru ştiut, dar să-ţi schimbi opinia în interval de câteva luni e mai greu de înţeles. Senatorul Liviu Câmpanu care în octombrie 2010 a decis să voreze moţiunea de cenzură, plecând astfel din UNPR, s-a reînscris azi în partidul lui Gabriel Oprea. Iată cum îşi motivează gestul senatorul de Botoşani:

“Îmi asum toate acţiunile în calitate de om politic. Poate că nu toate alegerile pe care le-am făcut au fost cele mai bune. Însa ceea ce pot spune cu certitudine este că niciodată nu am abandonat valorile în care cred. (…) Şi cred foarte mult în acest proiect politic (cel al UNPR – n.a.). Din acest motiv, am decis să mă întorc şi să-mi desfăşor activitatea politică alături de colegii mei, cu care am fost în legătură în tot acest timp. Am convingerea că România are nevoie de stabilitate, de pace socială şi, cel mai important, de oameni capabili să identifice şi să apere interesul naţional”, a spus azi senatorul Liviu Câmpanu.

Iată ce declara acelaşi politician la sfârşitul lunii octombrie:

“Eu nu mai pot gira cu votul meu aroganţa partidului de guvernământ, motiv pentru care voi vota pentru moţiune, asumându-mi responsabilitatea pentru această decizie. Sunt convins că voi fi exclus din partid”, a declarat Liviu Câmpanu. Comentarii?

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Voi înţelegeţi ceva din politica dâmboviţeană?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)