Şefii PSD, PNL şi PC de la Iaşi se întâlnesc mâine la Bucureşti cu liderii de la centru. Se vor discuta candidaturile pentru primărie şi CJ

Mâine, liderii ieşeni ai PSD, PNL şi PSD se vor întâlni la Bucureşti cu şefii celor trei partide. Reprezentarea nu va fi doar la varful celor trei filiale, la discutii urmand sa fie prezenti mai multi oameni de la fiecare partid. Se va pune la cale strategia pentru locale, dar mai ales se vor pune pe masă variantele pentru primărie şi CJ. Iaşul reprezintă o miză atât pentru PSD şi PNL, iar mai nou şi pentru PC, care prin aducerea lui Tudor Ciuhodaru în partid speră să obţină mai mult la marea împărţeală.

Nu e clar dacă maine se va stabili care partid va da candidatul la primărie şi care va fi opţiunea pentru CJ, dar în mod cert se va discuta şi această chestiune.

Posibil, ca atât filiala PNL Iaşi cât şi cea a PSD să solicite ambele posturi, pentru a-şi arăta muşchii, dar şi pentru a avea de unde lăsa la negocieri.

De asemenea, în mediul politic ieşean este vânturată şi varianta că PC ar fi obţinut deja nominalizarea la primărie (pentru Ciuhodaru), conservatorii ţintind la nivel naţional 4-5 posturi sigure la primării şi şefiile de CJ.

E greu de crezut însă că PNL şi PSD vor ceda primăria Iaşi către PC, însă toate variantele sunt posibile. Nu este exclus nici ca Nichita să aleagă în final Consiliul Judeţean, dacă opoziţia PC şi PNL la candidatura sa la primărie va fi una vehementă.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Şefii PSD, PNL şi PC de la Iaşi se întâlnesc mâine la Bucureşti cu liderii de la centru. Se vor discuta candidaturile pentru primărie şi CJ”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)