Tudor Ciuhodaru, în cărţi pentru un post de vicepreşedinte PC la congresul de duminică

Deputatul Tudor Ciuhodaru are mari şanse să fie desemnat vicepreşedinte la congresul PC programat duminică la Bucureşti. La congres vor participa peste 4.000 de oameni, numai de la Iaşi urmând să plece 150 de delegaţi.

Întrebat despre şansele sale pentru scaunul de vice la congresul PC, Ciuhodaru a evitat să se pronunţe, susţinând că e vorba de o competiţie deschisă şi că se poate întâmpla orice.

„Dacă voi candida, vreau ca Iaşul să aibă un cuvânt de spus la Bucureşti şi să nu mai fie o Cenuşăreasă”, a afirmat Ciuhodaru.

Pe de altă parte, surse din mediul politic ieşean afirmă că Tudor Ciuhodaru ar sta bine în sondajele de opinie şi că nu este exclus ca el să fie desemnat candidatul USL la primărie. Acelaşi surse au spus că totul se va decide în urma unor noi sondaje de opinie ce vor fi efectuate la finele verii sau la inceputul toamnei, dar şi în baza negocierilor care se vor purta la Bucureşti intre liderii celor trei partide.

În cazul în care Ciuhodaru va fi candidatul USL la primărie, Gheorghe Nichita va candida la şefia CJ, au mai precizat sursele citate.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Tudor Ciuhodaru, în cărţi pentru un post de vicepreşedinte PC la congresul de duminică”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)