Ce s-a decis în seara asta în şedinţa conducerii PDL Iaşi (UPDATE)

Alegerile la municipiu se ţin sâmbăta viitoare, pe 9 aprilie, la Teatrul Luceafărul, au decis în seara asta membrii CODA din PDL Iaşi. Data scrutinului pentru conducerea filialei judeţene va fi decisă de Biroul Permanent Naţional (BPN), însă cel mai probabil, acestea se vor ţine după congresul PDL din 14 mai.

La şedinţa CODA din seara asta a fost prezent şi Dan Cârlan, venit să-şi anunţe candidatura la conducerea filialei. N-au ieşit scântei, Cârlan urmând să-şi depună dosarul de candidatură la BPN în perioada următoare.

Alegerile de la municipiu se vor desfăşura la Teatrul Luceafărul, urmând să fie prezenţi în jur de 570 de delegaţi.

Data limită de depunere a candidaturilor este marţi, iar până în prezent singurul care şi-a anunţat intenţia de a intra în cursă este deputatul Marius Spînu.

„Da, îmi voi depune candidatura”, a precizat Spînu. Deşi iniţial anunţase că va candida la şefia organizaţiei municipale, se pare că Mihaela Popa nu va mai intra în cursă.

Tot azi s-a decis data alegerilor la organizaţia judeţeană de femei: 15 aprilie. Există 4 intenţii de candidatură: Cristina Dobre, Maria Cabalău, Narcisa Nedelcu şi o reprezentantă PDL din judeţ.

UPDATE: Reprezentanta PDL din judet care va candida la sefia filialei de femei este Liliana Moscu, presedinta Asociatiei «Uita de Lacrimi», ea activand in cadrul PDL Prisacani.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Ce s-a decis în seara asta în şedinţa conducerii PDL Iaşi (UPDATE)”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)