Pace amânată în USL Paşcani. PSD şi PNL vor merge separat la primărie în 2012

PSD şi PNL vor merge separat la Paşcani la alegerile locale de anul viitor. Azi, Relu Fenechiu şi Gheorghe Nichita s-au dus la Paşcani, pentru a dezamorsa conflictul dintre cele două filiale, însă n-au reuşit decât pe jumătate acest lucru.

În şedinţa Consiliului Local nu s-a reuşit validarea unui consilier PNL, lucru dorit de liberali, primarul PNL Grigore Crăciunescu părăsind nervos sala unde se desfăşura şedinţa.

A urmat o discuţie cu uşile închise între conducerile celor două filiale locale, la care au luat parte inclusiv Nichita şi Fenechiu, la finalul căreia, participanţii nu s-au arătat foarte optimişti privind viitorul USL la Paşcani.

Atât Nichita cât şi Fenechiu au recunoscut că la Paşcani, PNL şi PSD vor avea candidaţi separaţi la primărie, orgoliile fiind prea mari în oraşul de pe malurile Siretului.

Situaţia va fi cu atât mai ciudată cu cât în campania de la Pascani, PNL va fi la cuţite cu PSD, dar unul dintre aceste partide va trebui să susţină candidatul celuilalt la şefia Consiliului Judeţean.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Pace amânată în USL Paşcani. PSD şi PNL vor merge separat la primărie în 2012”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)