Vicele Chirilă de la CJ îl ia peste picior pe Simirad. În versuri

Într-un interviu acordat de şeful CJ Constantin Simirad pentru ziarul Adevărul, acesta se plânge de lipsa chefului de muncă a vicilor Victor Chirilă şi Constantin Adăscăliţei, susţinând totodată că are un volum mare de muncă, întrucât nu are „ajutoarele necesare”.

„Când am venit aici am crezut că voi avea adjuncţi care-mi vor da o mână de ajutor. Din păcate, nu m-am înţeles cu vicepreşedinţii, nu din cauza apartenenţei la partide politice diferite, ci mai degrabă a lipsei de chef de muncă. Sunt blocat aici de dimineaţa până seara, am program şi sâmbăta şi duminca şi nu am avut un concediu de trei ani. Sâmbăta vin la birou, iar duminica particip la chestiuni de reprezentare. Este un volum imens de muncă pentru că din păcate nu am ajutoarele necesare. Încep la ora 7.00 şi lucrez până la 14.00. Apoi de la 16.00 la 22.00, o parte lucrez acasă, sau particip la evenimente publice”, afirmă Simirad

În replică, liberalul Victor Chirilă îl ia peste picior pe Simirad, într-o postare pe blogul său.

Ziua este din ce în ce mai lungă, iar de la ora 7 la ora 16 programul de lucru este infernal chiar şi pentru cineva foarte tânăr. Pe la 11 începe să clipească din ce în ce mai des, i se mai aduce un ceai sau un iaurt şi parcă începe să-şi revină. Mai primeşte pe cineva (dacă-i crapă măseaua), mai semnează plictisit câteva acte (dacă sunt urgente), se uită la ceas şi se înseninează brusc. S-a făcut de ora 13. Cheamă şoferul şi …dus este”, scrie Chirilă.

Vicele liberal dovedeşte că are timp şi de versuri pentru şeful său „Bubu”:

Pentru a-şi încheia mandatul
Bubu vrea să fie un domn
Foloseşte la prânz patul
Pentru…câte-un pui de somn

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)