Movilă îi răspunde lui Nichita: Mai bine în Uniunea Scriitorilor decât în Uniunea Mincinoşilor

Deputatul PDL Petru Movilă cataloghează ieşirea de azi a primarului Nichita neproductivă, întrucât în Săptămâna Mare, primarul ar fi trebuit să fie un bun creştin şi nu să-şi facă campanie electorală.

Movilă spune că nu e deranjat că Nichita îi propune să devină membru în Uniunea Scriitorilor, alături de ceilalţi aleşi ai PDL, pe motiv că aceştia se ocupă cu trimiterea de scrisori deschise către primărie.

„Mai bine în Uniunea Scriitorilor decât în Uniunea Mincinoşilor. Corespondenţa mea cu el este una oficială, între două instituţii. Nu e un joc între Gigi şi Petrică de-a destinele oraşului. Am cerut punctual proiectele, atât şi nimic mai mult. Era normal să ştiu ce anume trebuie să susţin la CET când s-a votat bugetul în Parlament. Aşa mi se pare corect. Ori el, după două săptămâni de la trimiterea scrisorii mele, s-a trezit să spună tot felul de lucruri. Nu i-am scris nimic rău, am vrut să-mi dea proiectele, cu stadiul în care se află şi persoanele de contact. Dar n-am primit nimic. Asta arată că e un primar care nu lucrează în echipă şi ca nu are respect faţă de instituţii”, a mai spus Movilă.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Movilă îi răspunde lui Nichita: Mai bine în Uniunea Scriitorilor decât în Uniunea Mincinoşilor”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)