Oajdea: Săptămâna asta voi ataca în instanţă rezultatul de la filiala municipală a PDL

Deputatul Daniel Oajdea a anunţat că săptămâna asta va cere instanţei anularea şi repetarea alegerilor de la filiala municipală a PDL Iaşi.

„Comisia de Etică de la partid văd că întârzie să dea verdictul, aşa că mă văd nevoit să apelez la instanţă. Dacă între timp apare şi decizia Comisiei de Etică, iar aceasta va fi favorabilă, voi renunţa la proces”, a spus Oajdea.

El a spus că a luat această hotărâre, în urma neregulilor pe care le-a semnalat la alegerile pentru şefia organizaţiei municipale a PDL.

„Scrutinul n-a fost corect. Am văzut ştampile şi buletine xeroxate în incinta Teatrului Luceafărul, unde au avut alegerile, dar şi multe alte nereguli pe care le-am semnalat imediat după alegeri. Cer respectarea statutului partidului”, a afirmat Oajdea.

Alegerile de la filiala municipală a PDL Iaşi au fost câştigate de deputatul Marius Spînu, la o diferenţă de 7 voturi.

O zi mai târziu, Daniel Oajdea şi Petru Movilă au anunţat că se retrag din Comisia de Desfăşurare şi Organizare a Alegerilor (CODA) a PDL Iaşi, în timp ce Oajdea a solicitat şi demisia liderului interimar al filialei Mihaela Popa, pe motiv că a gestionat necorespunzător alegerile de la municipiu.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “Oajdea: Săptămâna asta voi ataca în instanţă rezultatul de la filiala municipală a PDL”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)