Nichita: Nu mă aştept ca Boc să fie aplaudat la Iaşi

Liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita a afirmat azi că Emil Boc ar trebui să-şi pună cenuşă-n cap când vine la Iaşi, el afirmând că nu se aşteaptă ca premierul să fie aplaudat.

„Domnul Boc ar trebui să-şi pună cenuşă în cap. Nu spun să fie bătut cu ouă, dar nici nu mă aştept să fie aplaudat, decât dacă cei din PDL vin încolonaţi, aducând oameni de la Suceava”, a declarat Gheorghe Nichita.

El a spus că a văzut ce a ieşit la Vâlcea, acolo unde Boc a fost huiduit la intrarea în sala unde avea loc întâlnirea cu filiala locală a partidului.

„Acolo s-au pompat bani cu nemiluita, pentru că oraşul e condus de PDL, dar oamenii tot sunt nemulţumiţi. Am rămas totuşi blocat când am văzut atâta violenţă din partea forţelor de ordine. Nici în vremea lui Ceauşescu nu se întâmpla aşa ceva. Daca Simirad era la Vâlcea, ar fi spus că totul ar fi fost pus la cale de Nichita”, a precizat şeful PSD Iaşi.

Nichita a dat de înţeles că PSD nu pregăteşte vreo acţiune „speciala” mâine la sosirea lui Boc, precizând că Flutur şi Popa vor încerca să iasă în faţă şi să organizeze totul ca la carte.

„Însă nu poţi opri nemulţumirile oamenilor”, a adăugat şeful social-democraţilor ieşeni.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Nichita: Nu mă aştept ca Boc să fie aplaudat la Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)