Cartuşele oarbe ale liderilor naţionali ai USL

Victor Ponta şi Crin Antonescu au ieşit azi în public, comentând între altele şi acţiunea DNA de la Constanţa cu ancheta în cazul a doi pedelişti importanţi: senatorul Mircea Banias şi secretarul general de la MAI Laurenţiu Mironescu.

În mare, cei doi lideri ai USL au spus cam acelaşi lucru, cum că totul ar fi o intimidare la adresa pedeliştilor pentru a nu trece la USL.

Una dintre informaţiile vehiculate de presa centrală arată că senatorul de Constanţa urma să-şi anunţe trecerea chiar azi la USL, caz în care opoziţia ar fi obţinut majoritatea în Senat.

Până la urmă, pe mine ca şi contribuabil, ce mă interesează cine formează majoritatea şi care sunt jocurile politice?

În loc să acuze PDL pentru faptul că are în interior oameni corupţi, afacerile acestora înflorind la putere, opoziţia joacă  prost, lamentându-se că nu-i mai ies propriile strategii politice.

Declaraţiile celor doi şefi ai opoziţiei nu sunt doar neinspirate, ci de-a dreptul periculoase.

Cum se vor bate Ponta şi Antonescu cu corupţia atunci când ajung la putere? Aţi auzit vreo declaraţie favorabila a celor doi în vreun caz anchetat de DNA? Când sunt anchetaţi liberali şi pesedişti, Ponta şi Crin spun că e prigoană politică, iar când DNA-ul se ocupă de cei de la putere, aceiaşi lideri politici devin dintr-o dată avocaţii celor asupra cărora planează suspiciunile.

Cred liderii USL ca va fi stârpită corupţia doar cu declaraţii politice date prin sediile PSD şi PNL? Până la urmă, dacă USL vine la putere, ce vor mai spune Crin şi Ponta? Că DNA trebuie desfiinţat? Sau vor fi făcute presiuni asupra procurorilor pentru a o lăsa mai moale cu anchetele?

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Cartuşele oarbe ale liderilor naţionali ai USL”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)