Movilă afirmă că tandemul Fenechiu-Nichita are deja majoritatea în CJ, iar cei doi pot decide. «Să nu se mai plângă prin simpozioane»

Deputatul PDL Petru Movilă susţine că Relu Fenechiu şi Gheorghe Nichita au majoritatea în CJ şi că pot impune proiectele necesare Iaşului. El îi sfătuieşte pe cei doi să nu se mai plângă prin simpozioane, pentru că deja conduc judeţul.

„Cei doi au o istorie comună de colaborare, iar dragostea lor e un lucru cunoscut”, a afirmat Movilă, care consideră că un eventual tandem Nichita-Fenechiu la localele de anul viitor ar fi unul celebru.

În conferinţa de presă ţinută azi la sediul PDL, Movilă a vrut să arate că e preocupat de proiectele Iaşului, criticându-l totodata pe primarul Nichita.

„DN 24 şi DN 28 sunt deja refăcute pe anumite tronsoane din oraş, însă primăria trebuie să ridice linia de tramvai pe unele porţiuni. Dacă nu are bani, primăria să tacă măcar din gură”, a declarat Movilă.

El a adăugat că nici în privinţa programului de reabilitare termică a clădirilor, interesul municipalităţii nu e unul foarte mare.

„Nu am primit nici o documentaţie de la primărie”, a spus deputatul democrat-liberal.

„Oprea e un candidat redutabil la primărie”

Întrebat cine din PDL Iaşi s-ar putea bate cu succes cu actualul primar, Movilă l-a indicat pe Dumitru Oprea.

„Oprea este un candidat redutabil. Ar avea şanse la primărie. Într-un an, USL poate coborî la 36-40 la sută, mai ales că se apropie şi momentul delicat al desemnării candidaţilor. În 2004, înainte de locale, când era Alianţa DA, PNL susţinea că la Iaşi raportul faţă de fostul PD era de 3 la 1. Dar la alegeri s-a văzut că diferenţa a fost foarte mică. Văd că PNL spune şi acum că sondajele le sunt favorabile în faţa PSD”, a afirmat Movilă.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Movilă afirmă că tandemul Fenechiu-Nichita are deja majoritatea în CJ, iar cei doi pot decide. «Să nu se mai plângă prin simpozioane»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)