Dialog spumos Simirad-Adăscăliţei, în direct la TeleM

Şeful CJ Constantin Simirad a declarat în emisiunea «Iaşul în Direct», difuzată pe TeleM că instituţia are în conturi 40 de milioane de euro pentru aeroport, acuzând reprezentanţii PSD şi PNL că nu ştiu să citească un buget.

„Banii există, în principal din fondul de rulment. N-am luat maşini, n-am făcut cheltuieli nechibzuite. Avem în conturi 163 milioane de lei, adică 40 milioane de euro, pe care îi cheltuim la aeroport”, a spus Simirad.

În emisiune a intervenit telefonic şi vicele PSD Constantin Adăscăliţei, acesta precizând că e amuzat de afirmaţiile lui Simirad.

„Mă amuză dl. Simirad. El face bugetul pe genunchi. Trebuie să vedem de unde vin acele economii de care vorbeşte Simirad”, a spus Adăscăliţei.

„Nu vedeţi că nu se pricepe? I-am dat hotărârile de consiliu să le citească, dar nu se pricepe. E în afara subiectului. Puţin îmi pasă ce crede Adăscăliţei”, a replicat Simirad.

La rândul său, vicele social-democrat l-a acuzat pe şeful CJ că a scos suma de 40 milioane de euro din batistă şi că nu vrea să comunice cu adjuncţii consiliului.

„Ce să comunic? Ei nu cunosc bugetul. Sunt volume mari, nu au răbdarea să le citească”, a incheiat Simirad.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)