Nichita: Simirad caută sprijinul PSD la viitoarele alegeri. Simirad: Dacă voi candida, chiar urmăresc sprijinul PSD

Duel Nichita-Simirad cu un an înainte de alegerile locale. Liderul PSD Iaşi Gheorghe Nichita spune pe de o parte că Simirad nu contează în sondaje, dar îl atacă pe şeful CJ, despre care afirmă că ar căuta sprijinul PSD la viitoarele alegeri.

„În măsurătorile făcute de mine şi de PNL, Simirad nici nu contează. Dumnealui caută pe alte surse, specifice lui, nu cu camere în pereţi şi microfoane, să fie susţinut de PSD în viitoarea campanie. El nu ştie cum să facă valuri, poate cineva îl bagă în seamă”, a declarat Nichita pentru TeleM.

Nichita spune că s-a „prăjit” o dată cu Simirad, în 2008 şi că nici vorbă de vreo colaborare la alegerile din 2012.

În replică, şeful CJ susţine că, de fapt,  Nichita l-ar dori pe Simirad alături, pentru a câştiga voturi la viitoarele alegeri locale.

„Sigur că aş dori şi chiar urmăresc să  am sprijinul PSD în alegeri, daca voi  candida. Faptul ca încerc să câştig simpatia  tuturor, asta este caracteristică oamenilor politici care sunt cu picioarele pe pământ. Sigur că domnului Nichita i-ar conveni  foarte mult să intru în PSD, pentru că ar avea  un sprijin pe care contează în alegerile locale. Nu  doresc să-l mai sprijin pe domnul Nichita”, a replicat Simirad.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)