Cel mai probabil, şeful PDL Iaşi va fi ales în toamnă

Alegerile pentru şefia PDL Iaşi ar putea fi amânate pentru toamnă. Senatorul democrat-liberal Dumitru Oprea a declarat în seara asta la emisiunea «Extemporal la democraţie» pe TeleM, că e puţin probabil ca scrutinul să aibă loc pe 9 iulie, dată vehiculată la un moment dat în interiorul filialei. Discutiile privind reorganizarea teritoriala a dat se pare peste cap calendarul scrutinului.

„Toată lumea e acum în vacanţă. Nu ştiu dacă vom putea aduna oamenii. Noi ne vedem fiecare de treabă în continuare. Fiecare parlamentar are colegiul lui plus încă un colegiu în judeţ, aşa că avem ce face”, a spus Oprea.

Prezent în aceeaşi emisiune, deputatul PDL Daniel Oajdea a afirmat că din câte ştie, alegerile din filiala PDL Iaşi sunt amânate.

El a spus că e interesat de totul alte lucruri, care ţin de agenda cetăţeanului, precum legea asociaţiilor de locatari sau cum poate fi revigorată economia.

Luni, în şedinţa BPN, conducerea centrală a PDL n-a luat o decizie în privinţa alegerilor de la filiala ieşeană a democrat-liberalilor.

Politica

Comentarii

7 comentarii to “Cel mai probabil, şeful PDL Iaşi va fi ales în toamnă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)