Va fi anunţat duminică reprezentantul PNL înscris în sondajul USL la primărie?

Crin nu mai vine la lansarea programului liberal de guvernare locală. Liderii filialei din Podu Roş spun că şeful PNL Crin Antonescu e plecat din ţară şi că nu poate fi prezent în weekend la Iaşi. La acest moment vor fi insa prezenti Eugen Nicolaescu si Dan Radu Rusanu.

Întrebarea e dacă momentul lansării programului va coincide cu anunţul şefului PNL Iaşi Relu Fenechiu privind candidatul partidului la primărie.

PNL a amânat la nesfârşit să spună cine va intra în sondajul USL pentru primărie, alături de social-democratul Gheorghe Nichita şi conservatorul Tudor Ciuhodaru. E tot mai probabila varianta ca in batalie sa fie aruncat un „iepuras”, pentru a nu deranja candidatura lui Nichita.

Cât priveşte programul PNL pentru primărie, liberalii nu-şi fac prea mari iluzii ca va fi pus în practică, întrucât acesta va trebui preluat de viitorul primar.

În lipsa unei strategii serioase a PNL pentru alegerile la primărie, filiala poate spera doar să impună un număr cât mai mare de consilieri, care să pună presiune pe viitorul edil al oraşului.

Iar dacă tot am amintit de sondajul USL, vor fi două astfel de măsurători, realizate separat de PSD şi ACD (PNL-PC).

Senatorul PSD Florin Constantinescu afirma azi într-o conferinţă de presă că sondajul social-democraţilor va fi demarat săptămâna asta. „Până pe 15 iulie, vor fi gata sondajele în toată ţara”, a spus Constantinescu.

Măsurătoarea PNL-PC e de aşteptat să debuteze tot în aceste zile, cifrele urmând a fi confruntate apoi la centru de conducerile PSD, PNL şi PC.

Politica

Comentarii

8 comentarii to “Va fi anunţat duminică reprezentantul PNL înscris în sondajul USL la primărie?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)